About us

Establishment

The company is established in Hendrik-Ido Ambacht, The Netherlands, close to the river ‘de Noord’ to be of good service for the sailing sector.

Services

Probus Maritiem is ook dealer van het bekende en veel gebruikte Tresco kaart systeem.
Indien het gewenst is kan er bij Probus Maritiem een kant en klaar, speciaal uitgezocht, computersysteem worden aangeschaft waar Tresco op geïnstalleerd is.

Natuurlijk is de mobiele communicatie niet weg te denken in de scheepvaart sector. Wij leveren de allerlaatste modellen mobiele telefoons om zonder problemen met de technische vooruitgang mee te kunnen. Ook kan er bij Probus Maritiem het juiste telefoon of data abonnement worden afgesloten tegen betaalbare tarieven.

Ook leveren we zelfvolgende satellietschotels voor tv aan boord (Intellian / Travel Vision ). Heeft u een ander merk schotel, bijvoorbeeld Trackvision of Seatel. Ook het onderhoud hiervan is geen probleem!

Maar ook voor andere hardware zoals bochtaanwijzers, marifoons en andere nautische apparatuur kunt u bij ons terecht.

Internet modems, routers of dongles zijn ook geen probleem. Wij leveren de laatste modellen om er voor te zorgen dat het internet aan boord de juiste snelheid haalt.

 

Service

Service is en wordt steeds belangrijker. Wij streven ernaar om de beste service te geven, waarbij onze klanten én leveranciers de toegevoegde waarde ervaren.

Wij zijn een kleine organisatie dus u heeft bijna altijd direct de juiste contactpersoon te pakken waardoor het probleem, de storing of een nieuwe aanvraag snel in behandeling genomen kan worden!

Needs and availability

Probus Maritiem geeft service die de hedendaagse eindgebruiker wenst. Wij weten uit ervaring dat onderhoud en reparatie essentieel zijn voor de scheepvaart.

Niet of slecht functionerende apparatuur kan leiden tot onnodige en kostbare vertragingen. Bovendien kan het ook nog een leiden tot levensgevaarlijke situaties.

Om deze problemen op te lossen is een snelle reactie nodig. Daarvoor zijn wij altijd beschikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week, aan boord of op kantoor. Of het nou nationaal of internationaal is, Probus Maritiem lost het op.

Dankzij de kennis en ervaring die bij onze, speciaal opgeleide, technische mensen aanwezig is kunnen wij onze klanten het juiste technische advies geven of de efficiëntste service leveren.

Belangrijk is onze goede relatie met de dealers waardoor reserve onderdelen en of apparatuur snel ter plaatse kan zijn.