foto-probus-pand1
foto-probus-pand2

Over ons

Diensten: Tresco, telefonie, internet, televisie en meer

Probus Maritiem is dealer van het veel verkochte Tresco kaartsysteem. U kunt bij ons terecht voor kant-en-klare, speciaal geselecteerde computersystemen waarop deze hoogwaardige navigatietechnologie voor de scheepvaart is geïnstalleerd. Wel zo makkelijk, want u kunt zonder toestanden gelijk aan de slag met uw nieuwe systemen.

Omdat mobiele communicatie in de scheepvaart niet meer weg te denken is, leveren wij de allernieuwste modellen mobiele telefoons. Ook kunt u bij ons telefoon- en data-abonnementen afsluiten. Snel, makkelijk, duidelijk en tegen scherpe tarieven.

Gaat het over zelfvolgende satellietschotels voor tv aan boord, dan zijn wij u graag van dienst met topproducten van Intellian, Seatel, Sailor en Travel Vision. Heeft u een ander merk schotel, maar zoekt u een betrouwbare partner voor onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u zeker zijn van snel internet aan boord, dan kunt u bij Probus Maritiem terecht voor de nieuwste modems, routers en dongles. Ook andere maritieme hardware, zoals bochtaanwijzers, marifoons en uiteenlopende vormen van nautische apparatuur, vindt u in ons assortiment.

 

Service

Probus Maritiem streeft vanzelfsprekend naar optimale service: tevredenheid van onze klanten en leveranciers staat centraal. Dat betekent dat u altijd snel contact heeft met de juiste contactpersoon, waardoor problemen, storingen of nieuwe aanvragen direct worden behandeld en opgelost.

Onderhoud en reparatie zijn essentieel in de scheepvaart. Slecht functionerende apparatuur leidt tot onnodige vertragingen, kosten en zelfs gevaarlijke situaties. Daarom zijn wij 7 dagen in de week 24 uur per dag beschikbaar. Onze technische mensen zorgen nationaal en internationaal met specialistische kennis en ervaring, de juiste onderdelen en apparatuur voor snelle en efficiënte adviezen, oplossingen en service. Zo kunt u snel weer verder met uw core business.